Visie
Mediazione is de bedrijfsnaam waaronder Bernd Mojet werkt. Hij beschouwt de wereld als de gezamenlijke plek van mensen met verschillende achtergronden, cultuur, talen, en geschiedenis én vooral met eigen kwaliteiten. Deze mensen willen en moeten iets met elkaar delen. Zoals liefde, interesse, werk en sport. Dat is de communicatie. Ze zijn zich meestal niet volledig bewust van hun eigen potentie én hun groei en van waar het misgaat met deze belangrijke dingen.

 

Missie
Bernd streeft ernaar om via Mediazione dat misgaan voorkomen en cliënten daarbij te helpen. Hij kan mensen observeren en zich in hen verplaatsen. Hij vat samen wat er misgaat en haalt de belangrijke punten naar boven. Aan de hand van deze punten geeft hij cliënten heldere feedback. Ze worden met respect behandeld en in hun waarde gelaten. Er wordt vertrouwen gewekt. Mensen voelen zich bij Bernd op hun gemak in  een veilige omgeving. Door middel van visualisatie van de leerpunten gaan mensen het echt beleven en kunnen ze het gemakkelijker toepassen.

Logo
Het logo van Mediazione bestaat uit twee kleuren: zwart en wit. Deze staan samen voor zakelijk, professioneel, perfectie, betrouwbaarheid en onverstoorbaarheid. De kleur wit is vooral de optelsom van alle kleuren samen. Dit sluit aan bij de betekenis van de lemniscaat, namelijk mensen of wezens die hun originaliteit behouden en een werking op  zeer lange termijn die geen einde kent. Afhankelijk van of je kleuren van elkaar aftrekt (subtractie) of bij elkaar optelt (additie), krijg je zwart of wit. Dus ook zwart bevat alle kleuren.

© 2020 by Bernd Mojet

www.mediazione.nl

KvK: 64701522

BTW: NL207907420B01